Onze missie:

De kracht van méér van jezelf

Voor effectieve, duurzame ontwikkeling.In 1970 kwam Arnold Beisser tot een prachtig inzicht. Er zit iets paradoxaals aan persoonlijke ontwikkeling. Hij vervatte dit in de ‘Paradoxical Theory of Change’: change occurs when one becomes what he is, not when he tries to become what he is not”.

Verandering in of bij jezelf ontstaat dus door méér van jezelf te ontdekken. Wij dragen gepassioneerd en professioneel bij aan jouw zelfinzicht en zelfbewustzijn. En daarmee aan jouw effectiviteit en levensvreugde.

Wij werken op meerdere ‘diepte-lagen’.
Zo kan verandering ontstaan door samen te werken aan gewenste oplossingen, bijvoorbeeld een oplossing voor een dilemma.
Een tweede niveau van verandering ontstaat uit inzicht, bijvoorbeeld in je persoonlijkheid, de manier waarop je leiding geeft of jouw (positieve of negatieve) impact op anderen of teams.
Het derde niveau van inzicht gaat over transformatie. We helpen je bij het integreren van inzichten en zelfbewustzijn in ‘wie je bent’. Je zou kunnen zeggen dat het hier gaat over werkelijk duurzame verandering.

Onze ervaring is dat met onze programma’s en aanpak altijd de ‘verrassende ruimtes’ (surprising spaces) gevonden worden, waarin jouw naaste zone van ontwikkeling zich ontvouwt. Als die ‘verrassende ruimtes’ eenmaal zijn gevonden, komt de verandering vaak vanzelf.

De wereld verandert snel. Complexiteit, druk en onderlinge afhankelijkheid nemen toe. Er zijn volop kansen, en evenzovele bedreigingen.
Onze missie is om jou te helpen het maximale uit jezelf te halen om effectief en met vreugde in het (werkzame) leven te staan.

Stedion staat voor ‘De kracht van méér van jezelf’. Om effectieve, duurzame ontwikkeling te realiseren.