Senior HR Business Partners en HR Managers, dáár draait het bij ons om.


Sinds 2001 is Stedion een betrouwbare partner op het vlak van de bemiddeling van HR-professionals. Wij mochten reeds vele opdrachten uitvoeren voor vele klanten.

De laatste jaren merken wij dat er bij onze opdrachtgevers een sterkere behoefte bestaat aan ‘Senior HR Business Partners’.
HR-professionals die bedrijfsmatig denken en handelen en op die manier waarde en innovatievermogen toevoegen aan de organisatie. Brede generalisten met impact. Die het verschil maken. Met minimaal zo’n 8 jaar ervaring in stevige jobs. Die een goed conceptueel vermogen combineren met een hoge mate van emotionele intelligentie.

Stedion denkt dat deze trend, de toenemende behoefte aan Senior HR Business Partners, toeneemt en wil hieraan bijdragen.

Om deze reden hebben wij besloten ons verder te specialiseren, en wel op de bemiddeling van Senior HR Business Partners en HR Managers. Voor vaste én voor interimposities (zoals u al van ons gewend was).

Omdat u er uiteraard zeker van wilt zijn dat u de juiste professional in huis haalt, ondersteunen wij ons selectieproces met persoonlijkheidstesten. Wij geloven namelijk dat persoonlijkheid in grote mate effectiviteit voorspelt. Lees hier meer over.

Wij bemiddelen Senior HR Business Partners en HR Managers in heel Nederland.

Álles voor de juiste HR-professional, daar draait het bij ons om!