Ontketen uw potentieel. Ten volle!

Gebaseerd op hoogwaardig advies, gecombineerd met ijzersterke assessment tools, helpen wij individuen en organisaties hun menselijk potentieel te identificeren, ontwikkelen en te behouden.

Wij bieden een brede range aan psychologische testen, van een eenvoudige on-line test voor bijvoorbeeld ‘werkwaarden’, tot aan volledige assessments centers.

Een bijzondere plek heeft bij ons de Hogan Leadership Forecast Series. Een wat ons betreft unieke assessment-tool waarover u hieronder meer kunt lezen.
Stuur ons een bericht als u vrijblijvend kennis wilt maken met de Hogan assessment methodiek. Wij komen u er graag meer over vertellen!
Stuur een email

Hogan Assessments Systems.

De Hogan Assessment Systems is een van oorsprong Amerikaanse assessment tool. Momenteel wordt zij toegepast in 56 landen en in de VS bij meer dan de helft van de Top 500 bedrijven. Zeer valide, hoogwaardig materiaal dus.

De basis van de Hogan assessments bestaat uit drie onderdelen, de HPI, HDS en Values.
Het meet (eenvoudig gezegd) potentieel onder normale omstandigheden, gedrag onder druk, wat mensen belangrijk vinden in hun werk (werkwaarden), de organisatiecultuur waarin iemand het best gedijt én de organisatiecultuur die iemand met zijn gedrag waarschijnlijk creëert.

Daarnaast kent de Hogan Assessment Systems specifiekere onderdelen, zoals het meten van denkkracht en de manier waarop een persoon beslissingen neemt.

De Hogan assessments zijn, in vergelijking met ‘klassieke assessments’ zeer kosteneffectief. Relatief dure onderdelen die u in een klassiek assessment aantreft, zoals rollenspelen/simulaties, zijn binnen de Hogan benadering namelijk niet van belang. Ook voor de kandidaat kent de Hogan voordelen. Deze wijze van assessment is geen tijdrovende zaak. Een ‘volledige dag bij een assessment bureau’ is niet aan de orde. De assessments worden volledig online afgenomen, en kosten derhalve slechts weinig tijd.

Tot slot bevatten de Hogan rapportages zeer rijke en accurate informatie die uitstekend leesbaar is.

In alle gevallen worden de uitkomsten van uw assessments nabesproken door een professionele assessment-adviseur, die uiteraard gecertificeerd is om de Hogan af te mogen nemen. In ons geval: wij zijn in 2017 in New York gecertificeerd door adviseurs van het kernteam van Hogan.