Testen en assessments


U wilt een potentiële medewerker op geschiktheid voor een functie laten testen? Of u wilt ontwikkelgebieden van een medewerkers in kaart gebracht hebben? Een mogelijke loopbaanstap nader onderzocht hebben met een loopbaanassessment?

In al deze situaties ondersteunen wij u graag.

Wij bieden verschillende  test- en assessmentmogelijkheden aan. Van een eenvoudige beroepskeuzetest tot complexere potentieelassessments. In alle gevallen werken wij met goed gevalideerde testinstrumenten.

Zo zetten wij bijvoorbeeld een zeer betrouwbare versie van de Big 5 in die voldoet aan alle Nederlandse en Europese normen. Daarnaast gebruiken wij de Hogan Leadership Forecast Series die gebruikt kan worden om onder meer leiderschapspotentieel én mogelijk disfunctioneel gedrag van leiders te voorspellen. De Hogan methodiek wordt in 56 landen gebruikt en in de VS door meer dan de helft van de Fortune 500.

U kunt ervan verzekerd zijn dat wij het afnemen van en rapporteren over persoonlijkheidstesten op een professionele manier verzorgen. Wij zijn zowel voor het afnemen van de Big 5 als voor de Hogan Leadership Forecast Series gecertificeerd.