Persoonlijke Coaching
is natuurlijk al lang niet meer weg te denken in de ondersteuning van persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke effectiviteit.

Tegelijkertijd komt er ook steeds meer onderzoek* naar effectieve coaching beschikbaar. Daar blijkt bijvoorbeeld uit dat het enorm belangrijk is dat een goede coach zich erg bewust is van wat hij doet. Niet alleen ‘inhoudelijk’, maar ook van wat er zich tussen de coach en de coachee ‘afspeelt’. Niet alle coaches zijn per definitie goede coaches. 

Stedion beschikt over een zeer ruim netwerk aan coaches die hun sporen hebben bewezen. Coaches die op verschillende niveau’s uit de voeten kunnen en over een breed palet aan interventie-mogelijkheden beschikken.
Kies voor een Stedion-coach en verzeker uzelf van uitstekende ondersteuning!

Stedion verzorgt coaching voor mensen in alle lagen en disciplines van organisaties.

Executive Coaching
Specifiek voor ‘C-level’ en voor senior management verzorgt Jelle Vos Executive Coaching. Dit jaar rondt Jelle zijn MSc-dissertatie af aan Ashridge Executive Education in London. Het tweejarige programma ‘Masters in Executive Coaching’ is de enige opleiding wereldwijd waar een Mastergraad op het vlak van Executive Coaching te behalen is. Ashridge Executive Education is drievoudig internationaal geaccrediteerd door het AACSB, EQUIS. In 2017 ontving het accreditatieproces voor executive coaches de EMCC Quality Award. Jelle heeft dit accreditatieproces inmiddels met succes doorlopen (2018).
Ga hier naar de persoonlijke coachingssite van Jelle Vos.

 

*zie bijvoorbeeld onderzoek in het boek ‘Relationele Coaching’ door Erik de Haan.