Executive Coaching

 

 

 

Jelle Vos is (naast zijn werkzaamheden als CEO van Stedion) professioneel Executive Coach.

Hij heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in het begeleiden van bestuurders. Eindverantwoordelijken die van tijd tot tijd hun professionele of persoonlijke dilemma’s willen kunnen delen of bespreken met een gelijkwaardige gesprekspartner.

Met zo’n 30 jaar ervaring in zeer uiteenlopende organisaties, zijn achtergrond als organisatiepsycholoog en zijn specifieke MSc-graad op het vlak van Executive Coaching is hij een stevig klankbord voor beslissers.

 

‘Mijn passie is met mensen te werken aan diepgaande versterking van hun zelfinzicht. Mijn overtuiging is dat naarmate mensen meer werken aan zelfkennis, zij beter in balans zijn én blijven.

Om op een professionele manier met mijn passie bezig te kunnen zijn, heb ik een tweejarig MSc-programma op het vlak van Executive Coaching gevolgd: ‘Masters in Executive Coaching’ bij Ashridge Executive Education nabij Londen. Het enige programma wereldwijd dat leidt tot een MSc-graad in Executive Coaching.

Ik vind het zeer inspirerend om op basis van vertrouwen soms intensieve verkenningen met mensen te mogen doen op de professionele en soms ook persoonlijke vraagstukken die zij ervaren’.

 

Jelle werkt veel in Europa, maar ook internationaal. Hij heeft een passie voor reizen. Momenteel werkt hij regelmatig in het Midden-Oosten (onder meer in de Verenigde Arabische Emiraten, Qatar, Egypte).

Om als Executive Coach zelf effectief en fris te blijven ontvangt hij regelmatig supervisie van Erik de Haan, Professor aan de Vrije Universiteit op het gebied van Organisatieontwikkeling en Coaching.

 

Voor contact met Jelle Vos:
Mobiel: 0651314478
Email: email