Het Stedion coachingscollectief.

Ruim 80 coaches, om jóu te helpen bij jouw persoonlijke vraagstuk!

 

Stedion beschikt over een uniek coachingscollectief. Meer dan 80 professionele coaches zijn met hun passie en kwaliteit beschikbaar voor jóu!

Ons aanbod is bewust ruim opgezet, dat wil zeggen, wij richten ons niet specifiek op een bepaalde doelgroep of op een bepaald thema.
Wij gaan juist uit van jóuw vraagstuk, en stellen dan een coach/aantal coaches aan jou voor waarvan wij denken dat deze match een goed resultaat zal opleveren.

Uiteraard beslis jij uiteindelijk zelf met wie jij in zee wilt gaan.

Naast ‘algemene’ coaches beschikt Stedion over coaches die heel bewust kiezen voor een ‘niche’-benadering. Zo hebben wij coaches die heel specifiek ondernemers coachen in hun groeiwensen, die zich heel specifiek richten op jonge high potentials, of die een aanpak vanuit ‘mindfulness’ hebben.

Al onze coaches werken op minimaal ICF-PCC niveau. Voor jou een garantie dat je in goede handen bent.

Onze coaches werken voortdurend aan hun kwaliteit. Zo hebben zij allen supervisie (om de kwaliteit van hun werk te waarborgen) door externe supervisors of worden begeleid door Jelle Vos. Jelle is Master of Science in Executive Coaching, opgeleid in het programma ‘Masters in Executive Coaching’ aan Ashridge Executive Education nabij London. Programma’s van Ashridge zijn internationaal drievoudig geaccrediteerd. In 2017 ontving het acceditatieprogramma van ‘Masters in Executive Coaching’ de Europese EMCC Quality Award.