“De kracht van méér van jezelf!”

 


Deze training Persoonlijk Leiderschap verzorgen wij al zo’n 10 jaar (eerder onder de naam ‘Don’t Be Good, Be Great!’). Deelnemers waarderen het programma vanwege de effectieve leervormen, het goede leerklimaat en de impact op de persoonlijke ontwikkeling.

Je krijgt in deze training een prima beeld van de belangrijkste principes van Persoonlijk Leiderschap. Wat werkt écht, en wat werkt niet? En wat betekent dit voor jouw eigen ontwikkeling? Thema’s die aan de orde komen zijn bijvoorbeeld:  

  • Waar ligt jouw kracht en waar krijg jij energie van (inzicht in authenticiteit)?
  • De belangrijkste elementen van persoonlijke effectiviteit (inzicht in effectiviteit)
  • Hoe werken jouw authenticiteit en effectiviteit samen? Of juist niet?
  • Balans hebben tussen invloed en betrokkenheid
  • De kracht van wederkerigheid
  • Jouw persoonlijke waarden kunnen vertalen naar acties voor jouzelf
  • Etc

Onze belofte: je gaat naar huis met een duidelijk inzicht in de belangrijkste acties die jij wilt doen waar het gaat om jóuw persoonlijke effectiviteit, groei of leerproces.

Leren is vooral effectief als het op basis van ervaringen plaatsvindt. Daarom bieden wij in deze training werkvormen aan waarin zelf gedáán kan worden. Gevolgd door korte theoretische essentials.

En wat betreft dit laatste, ook de voorwaarden voor effectieve persoonlijke ontwikkeling komen tijdens deze dag aan de orde. Ontwikkeling is niet altijd makkelijk. Waar te beginnen? Welke stappen zijn specifiek voor jóu gunstig?

 
De training duurt in totaal 3 dagen. We beginnen met twee aaneengesloten dagen, gevolgd door een dag na zo’n 5 weken.
Eerstkomende data open inschrijving:
  • 26 februari, 27 februari, 1 april (dag 1,2 en 3)
  • 11 maart, 12 maart, 16 april (dag 1,2, en 3)
‘De kracht van méér van jezelf!’ kan uiteraard ook als in-company training worden verzorgd.
Minimaal 8, maximaal 12 deelnemers.
Lokatie: samen te bepalen
Prijs: op aanvraag

Aanmelden

 

Een CEO van een bedrijf zei over de training:

” Jelle is door zijn directe manier van werken snel in staat om tot de kern van vraagstukken te komen. Zijn training heeft voor onze organisatie het verschil gemaakt”

Een deelnemer zei:

“Ik heb samen met nog 11 andere collega’s van verschillende afdelingen een training Persoonlijk Leiderschap mogen doorlopen begeleid door Jelle Vos. Jelle weet door zijn warme persoonlijkheid en rust een sfeer van vertrouwen te creëren binnen de groep. Door het lezen van woorden en lichaamstaal bij een ieder kan Jelle in korte tijd middels een paar krachtige open vragen jezelf laten ontdekken waar je sterke en verbeterpunten liggen. Verder zit de kracht van de training in het feit dat Jelle steeds op de door ons ontstane nieuwe situaties weet in te springen, waardoor er een training ontstaat die precies op ons is afgestemd en niet via een PowerPoint wordt doorlopen. Verder veel inzichten verkregen door praktische voorbeelden die ook bij andere collega’s ter sprake komen. Door deze training als groep te doorlopen ontstaat er een mooie energie binnen de groep, waardoor er op de werkvloer goede gesprekken ontstaan met veel meer diepgang en verbondenheid.”