Dit is Stedion,

aangenaam kennis te maken!

 

Jelle Vos

Jelle is oprichter en eigenaar van Stedion Development Center en is organisatiepsycholoog.
Hij is actief in vele facetten van persoonlijk leiderschap en assessment centers.

Daarnaast is Jelle actief als professioneel Executive Coach. Hij volgde om die reden het MSc-programma  ‘Masters in Executive Coaching’ bij Ashridge Executive Education in London. Deze opleiding ‘Masters in Executive Coaching’ is de enige opleiding ter wereld waar een MSc-titel op het vlak van Executive Coaching te behalen is. Jelle is als Executive Coach gespecialiseerd in de begeleiding van eindverantwoordelijken binnen organisaties.

Lees hier meer over het werk van Jelle als professioneel Executive Coach.

 

jojannekebeekman

Jojanneke Beekman

Drs. Jojanneke Beekman verzorgt psychologische testen, assessments en loopbaancoaching. Ze studeerde cum laude af in Gedrags- en Neurowetenschappen en in Klinische Psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Haar stijl kenmerkt zich door heldere communicatie, betrokkenheid en enthousiasme. Altijd nieuwsgierig en denkend in mogelijkheden.

 

trudiewillemsen

Trudie Willemsen

Trudie Willemsen verzorgt psychologische testen en assessments. Trudie is Arbeid- en Organisatiepsycholoog en onder meer gecertificeerd ZKM- en MDI- consultant.

 

Gerard Engelbertink

richt zich op het coachen van MKB ondernemers.  Ondernemers willen graag vooruit en groeien, en Gerard helpt hen daarbij! Het doel is een gezonde, langere termijn groei.  Gerards achtergrond als directeur en manager van uiteenlopende bedrijven zet hij graag ten volle voor u in. Tijdens een kop koffie komt hij graag met u in gesprek en wellicht direct tot een groei-idee.

 

Judith Westendorp

Heeft zich gespecialiseerd in de coaching en training van jonge professionals in hun loopbaan. Vanuit inzicht in de unieke eigenschappen van de professional naar het regie nemen op de eigen loopbaan. Haar stijl van coaching? Ze is een spons in werkvormen en theorieën en gooit daar een Judith-sausje overheen. Ieder traject creëert ze specifiek gericht op de coachingsvraag. Naast meer rationele coachingsvormen, maakt ze ook gebruik van creativiteit, intuïtie en de kracht van systemisch werk.

 

Charlotte Gmelig Meijling

Charlotte is psychosociaal therapeut en gecertificeerd mindfulness- en compassie trainer. Ze verzorgt mindfulness trainingen op maat en integreert mindfulness in coaching en persoonlijk leiderschapstrajecten. Naast mindfulness is Charlotte ook gespecialiseerd in compassie-trainingen en compassiemeditatie. Charlotte is ervaren en gedreven en werkt met diepgang en humor. Nieuwsgierig? Luister hier eens naar prachtige, geleide compassiemeditaties van Charlotte.

 

Neville Bourke, associate partner UK & Ireland. Organizational consultant & Executive Coach

Neville Bourke has spent 25 years developing effective People Strategies, leading Change initiatives and facilitating Organisation Transformations across industry sectors. He is an Organisation Change & Leadership specialist who excels at developing people strategies and converting them into impactful plans.

Neville holds a primary degree in Business Studies (Human Resources), a Graduate Diploma in Safety, Health & Welfare at Work (both University of Limerick), and an M.Sc. (Mgmt) in Organisational Behaviour (Trinity College Dublin). He was awarded the Charles Harvey Award for academic excellence in 2003. Neville is an Occupational Psychometric Tester through the British Psychological Society (BPS). He is currently undertaking a Masters in Executive Coaching through Ashridge Executive Education at Hult International Business School.

 

Marius Schalkwijk

Marius Schalkwijk is professioneel trainingsacteur. Hij verzorgt ‘gedrag op maat’ voor onze trainingen,
leiderschapsprogramma’s en assessments. Hij typeert zichzelf als een toegankelijk persoon: laagdrempelig en open, positief, betrouwbaar en betrokken, zorgvuldig en hij gelooft in de kracht van humor.
Cursisten voelen zich bij Marius snel op hun gemak, gaan soepel mee in simulaties en komen vlot in de ‘leerstand’.

 

Zakiah Thaib

Secretariaat en spin in het web: websitebeheer, testassistent, digitale markering en alles wat verder nodig is om Stedion soepel te laten lopen.

 

Foto’s van al onze coaches?

Het Stedion Coachingscollectief: ruim 80 coaches, die zich met hun passie en kwaliteit volledig voor jóu inzetten.
Het leek ons wat lees-onvriendelijk om hier 80 foto’s te plaatsen, maar neem gerust contact met ons op om kennis te maken met onze coaches!

 

Stedion staat voor ‘De kracht van méér van jezelf’. Om effectieve, duurzame ontwikkeling te realiseren.