Het Stedion team

 

Jelle Rond

Jelle Vos

* Oprichter en eigenaar van Stedion Career & Development Center
* Searcher voor  Senior HR Business Partner- & HR Management-posities

Jelle is tevens Ashridge geaccrediteerd Executive Coach. Ga hier naar
de site van Jelle Vos Coaching.

 

 

gerardvanjaarsveld

Gerard van Jaarsveld

Senior HR Business Partner Interim en Projecten. Meer dan 15 jaar ervaring in verschillende HR posities, m.n. in de industrie. Studeerde Verandermanagement en HR Strategie aan de AOG School of Management / Universiteit van Groningen.
Nuchter, doortastend, beide voeten op de grond. Het liefst in de modder. Heeft zijn ervaring opgebouwd in de industrie en daar alles gedaan wat je in het HR veld maar tegen kunt komen. Zware krimp en snelle groei, organisatieontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en natuurlijk ook de day to day HR zaken die de basis vormen voor een professioneel HR beleid.
Zijn kracht ligt er in u op een effectieve wijze te voorzien van tijdelijke HR-ondersteuning. Gericht op doen, starten en afmaken, helpt hij bedrijven om hun doelstellingen te realiseren. In goede en in slechte tijden. Zijn aanpak is proactief, pragmatisch, volhardend met gevoel voor verhoudingen en humor.

 

jojannekebeekman

Jojanneke Beekman

Drs. Jojanneke Beekman verzorgt psychologische testen en assessments. Ze studeerde cum laude af in Gedrags- en Neurowetenschappen en in Klinische Psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Haar stijl kenmerkt zich door heldere communicatie, betrokkenheid en enthousiasme. Altijd nieuwsgierig en denkend in mogelijkheden.

 

trudiewillemsen

Trudie Willemsen

Trudie Willemsen is één van onze associés en verzorgt psychologische testen en assessments. Trudie is Arbeid- en Organisatiespsycholoog en onder meer gecertificeerd ZKM- en MDI- consultant. Naast ruime ervaring op het gebied van psychologische testen en assessments heeft zij ook veel gewerkt als interim HR-professional.

 

fredjoustra

Fred Joustra

Ing. Fred Joustra MHA is onze associé voor vraagstukken op het gebied van management en bestuur in de gezondheidszorg. Fred studeerde werktuigbouwkunde en volgde ook de studie ‘Strategie en Management van Organisaties in de Gezondheidszorg’ (titel MHA). Fred heeft een zeer ruime management- en bestuurlijke ervaring in de zorgsector en in aangrenzende branches (o.a. zakelijke dienstverlening). Zijn aanpak kenmerkt zich door professionaliteit, een zeer goed gevoel voor verhoudingen in een organisatie, en een prima oog voor belangen van betrokken partijen. Fred is inzetbaar voor interim-opdrachten en voor consultancy-vraagstukken, ook op het vlak van HRM.